Tietoa meistä

Indianfabriks.fi verkkokauppa

Myyntipisteemme 2017 UFOP festivaali karke-
loissa.

Indianfabriks.fi verkkokauppa on osa Koivulehdon Hunaja Oy:n (Y-tunnus 2836324-1) toimintaa jota harjoitetaan aputoiminimellä IndianFabriks. Koivulehdon Hunaja Oy:n päätoimiala (muu eläinten hoito, kaupparekisterissä) on hunajan tuottaminen, osto- välitys,- sekä myynti. Tätä harjoitamme syksyllä 2017 avattavan www.suomihunajat.fi -verkkokaupan välityksellä. Koivulehdon hunajan kotisivut löydät täältä.

Indianfabriksin toimintaan kuuluu mm. sisustustavaroiden ja kankaiden maahantuonti, välitys sekä myynti. Harjoitamme myös osto- ja myyntitoimintaa, mistä johtuen kauppamme myy poikkeuksellisesti myös hyvälaatuista käytettyä, sisustukseen liittyvää tavaraa. Lisäksi valikoimassamme on paljon tilaustavaroita. Nämä kauniit ja yksilölliset sisustustavarat toimitetaan suoraan ulkomailta asiakkaalle. Tästä löydät lisätietoja tilaus- ja toimitusehdoista.

Käytämme lähetyslaatikoina sekä uusia että kierrätettyjä pahvilaatikoita. Kierrätetyt laatikot ovat puhtaita ja uutta vastaavassa kunnossa olevia. Kierrätyslaatikkomme toimittaa paikallinen päivittäistavarakauppa.

Mikäli olet kiinnostunut saamaan tuotteitamme omaan liikkeeseesi myyntiin, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Löydät meidät myös facebookista, twitteristä sekä ja Instagramissa.

LUPAUKSEMME TEILLE:

Suomalaisena verkkokauppana tehtävämme on...

1. etsiä parhaat tuotteet

Itämaisilta markkinoilta löytyy kaikenlaista härpäkettä ja tuotetta. Välttääksemme turhat mielenpahoittamiset ja kaikenlaiset huijarit, olemme asettaneet tiettyjä kriteerejä toiminnallemme.

Valikoimaan ottamiemme tuotteiden on oltava laadukkaita, turvallisia sekä eettisesti ja ekologisesti tuotettuja. Jotkin toimittajistamme eivät kuulu virallisesti reilun kaupan järjestöön, mutta toimivat kuitenkin edellä mainittujen kriteerien sisällä. Esimerkiksi seinäkankaita valmistava toimittajamme Intiassa ei käytä lapsityövoimaa ja kankaissa käytetään kasvipohjaisia värejä.

Lisäksi suitsukkeiden kohdalla valikoimassamme on vain korkealaatuisten ja tunnettujen valmistajien tuotteita, jotka on valmistettu IFRA:n (International Fragrance Association) säännösten mukaisesti työntekijät ja ympäristö huomioon ottaen.

2. testata tuotteet

Ennen kuin tuote pääsee myyntiin asti, testaamme sen. Olemme läheisessä yhteistyössä valmistajien kanssa ja muokkaamme tuotteita jos tarve ilmenee.

3. tuottaa tarvittavat oheistuotteet

Tulevaisuudessa tuotamme mm. seinäkankaille erilaisia kiinnitysratkaisuja sekä suitsukkeille erilaisia telineitä jne.

4. toimittaa tuotteet Teille täsmällisesti ja vaivattomasti

Panostamme paljon logistiikkaamme ja käsittelemme tilaukset nopeasti. Kun tilaus on käsitelty kuljetamme tilaukset nopeasti eteenpäin kuljetettavaksi postiin ja matkahuoltoon.

Tilaustuotteiden ja varastosta loppuneiden tuotteiden toimitus tapahtuu suoraan valmistajalta käsin. Tämä saattaa viivästyttää toimitusta 2-4 viikon ajan ja sitoudumme ylläpitämään valikoiman sellaisena että tällaisilta tuotteiden toimituksilta vältyttäisiin.

5. Kehittää tuotevalikoimaa ja tapahtumiin osallistumista

Lupaamme kehittää tuotevalikoimamme vastaamaan teidän mieltymyksiä ja tarpeita. Etsimme kotimaasta, EU:n alueelta sekä aasiasta uusia yhteistyökumppaneita ja meille voit kertoa vapaasti mitä haluaisit nähdä valikoimissamme.

Haluamme olla myös läsnä erilaisissa tapahtumissa missä pääsette tutustumaan meihin ja tuotteisiimme. Siksi suosittelemme seuraamaan meitä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa.